בגלישתכם באתר אתם מסכימים למדיניות הפרטיות ולתנאי השימוש.
קבל
פרויקט אמת אחרתפרויקט אמת אחרת
  • דף הבית
  • בריאות
    • תזונה
    • חיסונים
    • פלואוריד
    • סרטן
    • סכנות קרינה
    • פסיכיאטריה
    • איידס
    • שפעת החזירים
    • הנדסה גנטית
  • כלכלה
  • מדע וטכנולוגיה
  • תרבות
    • השראה והומור
    • אומנות
  • נושאים נוספים
    • סביבה ואקלים
      • התחממות גלובלית
    • אחוות סודיות
    • קונספירציות
    • חוצנים ועב"מים
    • היסטוריה ודת
    • מאבקים ציבוריים
      • זכויות אזרח
    • מיסטיקה
    • חינוך
    • חדשות טובות
  • סרטים
    • מזון ורפואה
      • תזונה
      • הנדסה גנטית
      • תרופות
      • חיסונים
      • פלואוריד
      • מחלת הסרטן
      • תוספי מזון ותחליפי סוכר
      • קודקס אלימנטריוס
      • שפעת החזירים
    • כלכלה ופוליטיקה
    • דת והיסטוריה
    • השראה
    • סדר עולמי חדש
    • נושאים שונים
    • מתורגמים לעברית
    • מרחיבי תודעה
קורא עכשיו: הודעות מסתוריות המגיעות מחיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ (1)
שיתוף
הודעה הראה לי עוד
חדשות אחרונות
ד"ר ג'יימס ת'ורפ: ראיתי לידות שקטות. יותר מדי.
בריאות קורונה
פרופסור סיריל כהן בראיון: חיסנו ילדים שהסיכוי שלהם להגיע לטיפול נמרץ היה 0
בריאות חיסונים קורונה
חובת החיסונים בצבא האמריקני בוטלה
בריאות חיסונים
ככה משחקים עם נתונים ועל הדרך דופקים כותרת מגמתית
בריאות קורונה
משבר אקלים או משבר אמון? ראיון עם פרופסור יוני דובי
סביבה ואקלים
Aa
פרויקט אמת אחרתפרויקט אמת אחרת
Aa
  • נושאים
    • בריאות
    • כלכלה
    • מדע וטכנולוגיה
    • סביבה ואקלים
    • היסטוריה ודת
    • חוצנים ועב"מים
    • חינוך
    • מיסטיקה
    • סרטים
  • על הפרויקט
  • יצירת קשר
  • תרומה לפרויקט
חוצנים ועב"מים > הודעות מסתוריות המגיעות מחיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ (1)
חוצנים ועב"מים

הודעות מסתוריות המגיעות מחיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ (1)

עודכן לאחרונה ב: 01/2014
מאת מהאדווה לפני 9 שנים 11.8k צפיות
שיתוף
קריאה של 4 דקות
שיתוף

אות ה"וואו"

ב-1977, הודעה ממקור לא ידוע נקלטה על ידי רדיו-טלסקופ אמריקאי.  הדבר המדהים שנותר עד היום ללא הסבר הוא שמספר חודשים לאחר מכן, תוכנית חדשות בטלוויזיה האנגלית נפרצה למשך כמעט 4 דקות, על ידי ורילון (Vrillon), נציג של המפקדה הגלקטית מאשתר (Ashtar Galactic Command).

800px-Wow_signalב-15 באוגוסט 1977, האסטרונום העצמאי ג'רי ר. אחמן (Jerrz R. Ehman) השתתף בפרויקט סטי (SETI) שהתחיל באוניברסיטה של מכללת אוהיו, והשתמש בטלסקופים הקרויים "Big Ear".  במקרה הזה, הוא היה עד לקבלה של שדר חזק ביותר על ידי רדיו-טלסקופ.  הוא הדפיס את כל הקלטת השדר, סימן בעיגול את המספרים שהוצגו בקידוד של השדר המסתורי ושהיו ראויים לתשומת לב, ולא יכול היה להתאפק מלהביע את תדהמתו על ידי כתיבה עם עיפרון – וואו (WOW!) על קצה המסמך.  החל מרגע זה ועד היום, הסימן הזה (וואו) הפך לקוד המסמן את סוג ההודעות המסתוריות הללו.

            האם מדובר בשדר רדיופוני שהגיע ממקור אנושי או האם זה שדר רדיופוני אינטליגנטי מהאחים שלנו (החוצנים) המגיעים מכוכבים אחרים ? איננו יודעים עדיין שום דבר בוודאות.  המחקר החרוץ של האסטרונומים לא הבהיר עד היום מה מקור "שדר הוואו", שלא נשמע יותר לאחר מכן בהמשך המחקרים.

C_G-K_-_DSC_0421            כיום, מכון הסטי (חיפוש אחר אינטליגנציה חוצונית – Search for Extraterrestrial Intelligence) מקליפורניה מתכונן להתחיל את המחקרים מחדש, ולהשתמש לשם כך במכשור המתקדם ביותר, שנודע כ ATA – Allen Telescope Array.  מודל התקשורת החדש הזה מורכב מעשרות צלחות רדיו ברוחב של 6 מטר הקשורות ביניהן בכדי לערוך מערך עם רגישות גבוהה הרבה יותר מאחת הצלחות הגדולות ביותר בעולם, The Arecibo Observatory  .ATA הפך להיות מבצעי ב 2007, עם 45 טלסקופים, ובנייתו הסתיימה ב-2011, כאשר 350 טלסקופים החלו לפעול והינם מקושרים ביניהם בכדי להרכיב מערך עם רגישות גבוהה ביותר.  מעבר לחדשות הנדושות הללו, קל מאוד להבין שההשקעה הענקית הזו מראה שהאנשים שהגו את הפרויקט הזה יודעים הרבה מאוד דברים ושהם אפילו בטוחים שתרבויות חייזריות קיימות, בעיקר מכיוון שהם מוכנים להשקיע סכומים עצומים של כסף בכדי לבנות מכשירי ענק אלו.  "בקרוב נתחיל בפרויקט חדש שנועד לכוון את ה ATA לאותו הכיוון שממנו התקבל אות ה'וואו' ונכוון את ה ATA לאותו התדר", אמר סת' שוסתק (Seth Shostak), אסטרונאוט ראשי של מכון החיפוש SETI.  למרות שהאזור הזה בשמיים נחקר עשרות פעמים בעבר, ה ATA אולי יביא מידע חדש לחיפוש עקב רגישותו הגבוהה במיוחד והיקף התדרים הנרחב שלו.  מאז המאורע שאירע ב-1977 האסטרונומים עשו מאמצים על מנת לקבוע אם ההודעה שנקלטה באותו זמן הייתה ממקור חייזרי.  אולם, למרות כל המחקרים, הם לא יכלו למצוא שום רמז במערכת ושום מקור שיכול היה להסביר את החוזק והתדר של השדר, שארך מספר שניות.  מאז, אות ה"וואו" נשאר אחת מהתעלומות המרכזיות עבור ציידי-חייזרים, ואפילו נתן השראה לסצנה בסדרה המפורסמת תיקים באפילה (X-Files).  אחמן עצמו הצהיר שכאשר המידע נקלט על ידי הטלסקופ “Big Ear” הוא לא חשב בהתחלה שיכול להיות לזה מקור חייזרי.  "ה'וואו' היה פשוט תגובה מיידית בכתיבה, לא היו לי שום ציפיות.  הבנתי שזה עדיין דבר מעניין ביותר וחשבתי שזה שווה ערך לחקור באופן יסודי יותר בדיוק מה זה כן ומה זה לא."  ב-2007, אחמן עדכן את הדו"ח שלו לרגל 30 שנה למאורע, בנוגע ל"שדר הוואו", אבל המסקנות נשארו זהות: "השאלה לגבי המקור המסתורי של השדר נשארה פתוחה.  אנו חייבים להודות שעדיין חסר לנו מידע.  אנו יכולים רק להסיק שהוא הגיע מתרבות חייזרית."

ידיעות קשורות

עב"מים – הגישה הרציונאלית
האמת האחרת מאחורי סיפורי התנ"ך
מדען תובע את נאס"א על כך שהם לא חוקרים חיים חוצניים על פני מאדים
הודעות מסתוריות המגיעות מחיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ (5)

מאמר זה הינו הראשון בסדרת מאמרים בנושא הודעות מסתוריות שכבר הגיעו לכדור הארץ מאת תרבויות מתקדמות של חוצנים, כלומר של חיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ, הממוענות לאנושות השוכנת בכדור הארץ.

15 אנשים גולשים באתר כרגע
מתויג תחת: Allen Telescope Array, Big Ear, אות ה"וואו", ארסיבו, ג'רי אחמן, וואו, חוצנים, חייזרים, פרויקט סט"י

הירשמו לניוזלטר של הפרויקט

וקבלו למייל ידיעות חדשות שמתפרסמות
בהרשמתכם אתם מסכימים לקבל מאתנו הודעות תקופתיות למייל. תמיד תוכלו להסיר את כתובת המייל בקלות.
2 תגובות 2 תגובות
  • אודי הגיב:
    29/01/2014 בשעה 22:14

    צאו מהדמיונות, זה טוב לסרטים בלבד. אין שום חיים מחוץ לכוכב שלנו.

    הגב
  • sus הגיב:
    30/01/2014 בשעה 17:44

    אודי היקר.
    כדאי שתרחיב קצת את תודעתך. הנה לך שורה ארוכה מאוד של אנשים בכירים בצבא, כולל שר ההגנה של קנדה, ועוד אנשים בעלי סיווג מעל סודי ביותר. מעידים בשבועה במשך שלושה ימים על חוצנים, על צלחות מעופפות, איך שיתקו להם את טכנולוגיות הטילים, על פגישה עם ייצורים, ועוד….
    כנס ותהנה..
    http://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

זרקור על

התחממות גלובלית

YNET: "העולם לקראת עידן קרח?"

מנהל הפרויקט 10.1k צפיות

משרד הבריאות שוקל לעצור את חיסוני הפפילומה נגד סרטן צוואר הרחם

סרטון חדש וחשוב: הסתירות של משרד הבריאות במבצע הפוליו

נמצא קשר בין צריכה של מזון שעבר הקרנות לבין נזק נויורולגי חמור

האשליה של מדע האקלים / ב-1975 המדענים אמרו שאנו לקראת עידן קרח

חדשות קורונה

ד"ר ג'יימס ת'ורפ: ראיתי לידות שקטות. יותר מדי.
לפני 4 חודשים
פרופסור סיריל כהן בראיון: חיסנו ילדים שהסיכוי שלהם להגיע לטיפול נמרץ היה 0
לפני 4 חודשים
ככה משחקים עם נתונים ועל הדרך דופקים כותרת מגמתית
לפני 4 חודשים
הקודם הבא

אולי גם זה יעניין אתכם

חוצנים ועב"מים

עב"מים – הגישה הרציונאלית

תמיר לפני 8 שנים
היסטוריה ודת

האמת האחרת מאחורי סיפורי התנ"ך

אוולין כ"ץ כוהן-צדק לפני 9 שנים
חוצנים ועב"מים

מדען תובע את נאס"א על כך שהם לא חוקרים חיים חוצניים על פני מאדים

מהאדווה לפני 9 שנים
חוצנים ועב"מים

הודעות מסתוריות המגיעות מחיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ (5)

מהאדווה לפני 9 שנים
חוצנים ועב"מים

הודעות מסתוריות המגיעות מחיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ (4)

מהאדווה לפני 9 שנים
חוצנים ועב"מים

הודעות מסתוריות המגיעות מחיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ (3)

מהאדווה לפני 9 שנים
חוצנים ועב"מים

הודעות מסתוריות המגיעות מחיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ (2)

מהאדווה לפני 9 שנים
חוצנים ועב"מים

שימוע אזרחי בנושא עב"מים יתקיים בארה"ב

מנהל הפרויקט לפני 10 שנים
חינוך

אקסו יוניברסיטי – יוזמה חדשה ומלהיבה

מנהל הפרויקט לפני 11 שנים
נסיכת יפן בנאום 2012
חוצנים ועב"מים

נסיכת יפן: 3 ימים של חשיכה ב-2012

מנהל הפרויקט לפני 11 שנים
חוצנים ועב"מים

עב"מים וצלחות מעופפות – סרט דוקומנטרי על הקשר הנאצי

מנהל הפרויקט לפני 12 שנים
מעגלי תבואה crop circles
מיסטיקה

מעגלי תבואה – המסתורין הגדול

מנהל הפרויקט לפני 12 שנים

הבהרה: התוכן המוצג באתר הינו למטרות לימוד ועיון בלבד. אין לראות במידע המוצג הנחיה או המלצה מכל סוג שהוא, במיוחד בכל הקשור לבריאותכם. בכל מקרה של החלטה הנוגעת לבריאותכם, שינוי תזונה או כל דבר אחר, התייעצו עם רופא מוסמך. כמו כן, אין לראות את המידע המוצג כאמת מוחלטת, אלא יותר כהצגת דברים מתועדת היטב הנשענת על ראיות והצלבת נתונים. זו אחריותכם כבני אנוש עם ראש על הכתפיים להמשיך ולחקור ורק אז להגיע למסקנות, בהתבסס על כל המידע הקיים.

הגבלת אחריות: אתר פרויקט אמת אחרת אינו אחראי לדיוק, שלמות או יעילות המידע או המוצרים המוצגים באתר. דעות כותבי המאמרים הנן של כותבי המאמרים בלבד. המידע המוצג באתר הנו למטרות של חינוך ובידור בלבד והשימוש במידע הנו באחריות קוראי האתר. אתר פרויקט אמת אחרת ומפעיליו לא ישאו בשום אחריות עקב שימוש במידע המתפרסם באתר.

פרויקט אמת אחרתפרויקט אמת אחרת

פרויקט אמת אחרת Ⓒ כל הזכויות שמורות

  • על הפרויקט
  • יצירת קשר
  • מדיניות פרטיות
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות

דיווח על תוכן שבור במאמר:
הודעות מסתוריות המגיעות מחיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ (1)

מה שבור במאמר? *

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

לא מוצא את הסיסמא?