אז קניתם סטייק עסיסי.
"נתח קצבים מובחר" קרצה האריזה המפתה.
מעבר לסטרואידים, לאנטיביוטיקה ולמים הקפואים שמכיל הסטייק שלכם בפוטנציה,
אולי מסתתר שם עוד סוד שאינכם יודעים עליו.
האבקה הלבנה שבתמונה למעלה, נמכרת לפי קילו והיא הסוד המלוכלך של תעשיית הבשר.
זה נקרא: דבק בשר – meat-glue.
אחרי שהוסרו מבעל החיים נתחי הבשר המובחרים והיקרים, נשאר על עצמותיה עוד בשר "זבל"
אותן חתיכות בשר שאין להן ייחוס ושאמורות להיזרק לפח.
אז מה עושים איתן?
הנה רעיון גאוני:
ניקח את חתיכות הבשר הקטנות הללו, נוסיף להן אנזים תעשייתי המופק מדם של פרות או חזירים, נערבב טוב טוב טוב,
נגלגל לרולדה הדוקה – והופ למקרר.
אחרי כ-6 שעות, חתיכות הבשר הקטנות הותכו יחדיו והפכו לנתח שלם (בכאילו).
נכון להיות אין שום חובה חוקית לציין את הימצאותו של דבק בשר בבשר הנמכר בחנויות.
במסעדות או במזללות המהירות, המצב אפילו יותר מעורפל.
שם אינכם יכולים לדעת כלל מה מכיל הבשר והאם אכן מדובר בחתיכה אחת, או כמה שהודבקו יחד.
המסעדן או הקצב יכולים להדביק כמה חתיכות של בשר זול ביחד ולמכור לכם אותם כנתח מובחר.
רוה הסיכויים שהם גם ידרשו ממכם מחיר גבוה בהתאם…
אחרי שהבשר הזה בושל או נצלה, כמעט בלתי אפשרי לגלות את ההבדל.
דבק בשר הוא למעשה אנזים בצורת אבקה, המופק מפלזמת הדם של פרות או חזירים.
קראו את הערך בויקיפדיה של דבק בשר.
שפים משתמשים בדר"כ בסוג שנקרא: Activa RM שזה אנזים מעורבב עם מלטודקסטרין וחלבון חלב.
שימוש באנזימים במזון איננה טכניקה חדשה.
אנזים של פפאיה הוא מרכיב עיקרי במוצרים לריכוך בשר לדוגמה.
אנזימים גם משמשים לייצור גבינות ואלכוהול.
אנזימים טבעיים כמובן.
דבק בשר הוא דבר אחר לגמרי.
דבק בשר הוא בטוח לשימוש. כך לפחות על-פי מחקר גדול שנערך כדי לקבל את אישור ה-FDA האמריקני.
אז מדוע שלא נאמין למחקר הזה?
אחרי הכל הוא מומן על-ידי החברה שמייצרת את המוצר…
הטלוויזיה האוסטרלית חשפה את השימוש בדבק בשר.
בתחקיר שלהלן תראו כיצד ניתן בקלות להדביק יחד חתיכות של בשר בעזרת אבקה לבנה ותמימה.
רק היזהרו שלא לשאוף את האבקה, היא עוד עלולה לגרום לתאים בריאות שלכם להידבק יחד.
דבק בשר נאסר לשימוש ע"י הפרלמנט האירופי ב-2010.
אך ניתן להשיג אותו בקלות מאוד במקורות שונים,
ואפילו באמזון.
מעבר לעובדה שמדובר בהטעייה צרכנית, ומעבר לעובדה שהמחקר הגדול שקבע שהמוצר בטוח, מומן ע"י אותה חברה שמייצרת את המוצר,
ייתכן שבשר שהודבק יחדיו בעזרת האנזים עלול לגרום להרעלת מזון.
כפי שהמקריביולוג גלן פנר שהתראיין לתחקיר האוסטרלי אמר:
"כמות החיידקים בבשר שהודבק עלולה להיות גדולה בהרבה מנתח בשר רגיל."
טוב, הגויים הללו יכולים לאכול כמה דבק בשר שהם רוצים, אתם אולי חושבים.
בבשר כשר זה לא יעבור.
חשבו שנית.
הנה דבק בשר כשר…
בתיאבון.
מקורות:
הטלוויזיה האוסטרלית
Green Prophet
תודה רבה.
מפחיד להתעסק עם תעשיית המוות הזאת. אי אפשר לדעת מה מזריקים לחיות המסכנות לפני מותן.
תודה על הכתבה ופתיחת העיניים!
אני צמחונית מאז שאני בת 13,
לאחרונה ויתרתי על כל ה"מוצרים" מהחי. 🙂
FDA?
לא לשכוח שזה אותו הגוף שאישר את האספרטיים כבטוח לשימוש,
והוציא צמחים כמו סטיויאה (ככה קוראים לזה?) שזה צמח שהוא ממתיק טבעי אל מחוץ לחוק.
יש אפשרות לדעת איזה בשר אני קונה?
מי שקונה בשר כשר גם צריך לדאוג מזה!?
מי שיודע שיענה בבקשה.
תודה רבה
שלום אבי,
כפי שציינתי בכתבה, יש גרסה כשרה לדבק הבשר.
ניתן להניח שאם לא היה ביקוש היא לא היתה קיימת…
כתבה טובה מאוד וחשובה מאוד ,תודה רבה
אין כמו המבוגרג עסיסי עם בשר מודבק. לא נופל מהלחמניה גם אם היא מתהפכת.
במנות קטנות אפשר להגיש כמסטיק בטעם גריל. יאמי 🙂
כמה טוב להיות צימחוני (-:
צימחוניות זה באמת לא דבר בריא – והסיבה העיקרית שזה נדחף והופך לפופולרי בשנים האחרונות זה מכוון שזה דופק את הIQ, הופך אותך ליותר צייתן וחלש!
זה הכל חלק מהאגנדה של הNWO –
אני אישית מרגיש הרבה יותר אנרגתי אחרי שאני אוכל סטייק!
העובדה שמנהל פרויקט אמת אחרת הוא צמחוני קצת פוגעת בתיאוריה המדהימה שלך, לא?
מה הסיבה שהתיקשורת כגון הBBC משווקת את רעיון הצימחוניות בשנים האחרונות – הם עושים זאת ממניעים אלטרוסיטים נכון?
העובדה היא שהאדם נברא\נוצר כאוכל בשר (שמין הסתם היה לזה סיבה טובה) המוח זקוק לחלבונים ושומן.
אני תחת הרושם שהמקורות שעיינתה בהם להפוך לצימחוני היו משוחדים .אפילו לברהמין(האליטה ההודית) שהמציאו את הצימחוניות היה עניין לוודא שהעמכה(השכבות הנמוכות) נשארים במקומם!
אולי אפשר להיתווכח על הרווח של להיות צימחוני אצל מבוגרים אבל זה בטוח לא מועיל לילדים ובטח שלא לנערה בת 13 …….
מרחיבים היטב על הנושא בקישור הבא:
http://www.youtube.com/watch?v=tbn6sz9Oac8&feature=related
תסלח לי אבל הדברים שאתה אומר לא מבוססים על עובדות.
הצמחונות איננה רק עניין הודי, ביהדות יש לה חלק חשוב, האבוריג'ינים המקוריים היו צמחונים,
בחלק מהתורות האיזוטרית, כמו המצרים הקדמונים, טקסי הטהרות היו כוללים המנעות מאכילת בשר וכ"ו.
בנוסף, מאות מיליוני הצמחונים בעולם שחיים כך מוכיחים את היתרונות.
נכון, המוח זקוק לשומן ולחלבון, אך אותם אפשר בקלות להשיג ממקור צמחי / חלבי / ביצים / דגים (למי שאוכל דגים)
מבלי לסכן את הגוף בשומן רווי המכיל אנטיביוטיקה, תרופות והורמוני פחד.
מאיפה הבאת את זה שהאדם נוצר כאוכל בשר?
העובדות מוכיחות את ההפך:
המעיים של אוכלי בשר וטורפים קצרים בהרבה מאלו של האדם.
לאדם אין ניבים חדים כמו לטורפים, אלא שיניים טוחנות כמו לאוכלי הצמחים.
חומצת הקיבה של האדם חלשה פי כמה וכמה מזו של הטורפים.
אני מסכים שאם אין לך גישה לתזונה צמחית מאוזנת, כדאי לאכול מעט בשר,
אבל הערך התזונתי של בשר נמוך בהרבה מהמקביל הצמחוני שלו בהרבה מאוד פרמטרים.
לגבי האמירה שלך בעניין ה-IQ הנמוך של צמחונים, והעובדה שהם חלשי אופי – זה פשוט לא מבוסס על ראיות (וזה במילים עדינות)
לבסוף, נכון שיש בתקשורת מגמה של עליה בתמיכה בצמחונות, אך זה רק כי יש דרישה ועניין ציבורי.
אכילת בשר מעודדת ומגבירה את התשוקות ואת האויבים הפנימיים בתוכנו,
ואלו אותן תשוקות לא מרוסנות שמובילות לצריכה והמוניות, בדיוק אותם הדברים שמנסים לעודד בציבור.
נו באמת – נראה לך ש"נכון שיש בתקשורת מגמה של עליה בתמיכה בצמחונות, אך זה רק כי יש דרישה ועניין ציבורי."
התיקשורת מכתיבה את האגנדה ולא הציבור זה ידע מאוד בסיסי של כל מי שער לNWO .
שוב הסיבה שצימחוניות נדחפת בתיקשורת זה מכוון שהNWO רוצים לדפוק לכם את החיים!
חשיבה כזו היא חשיבה קיצונית שאיננה משאירה מקום לשום דבר חוץ מ: NWO שולטים לכם על החיים בצורה מוחלטת.
אני נגד חשיבה כזו ולטעמי היא עושה נזק אדיר לכל המאבק.
אמנם התקשורת נמצאת בבעלות הטייקונים, אך אני מחזיק בדעה שיש שם עדיין מידה מסויימת של חופש,
ושהלך הרוח של האזרחים בהחלט משפיע על אופי וכיוון התקשורת.
ראה לדוגמה את עניין הקונספירציות.
בגלל ההתענינות הגוברת בנושאים הללו, הם הופיעו לא פעם בתקשורת.
הקיצר, צא מהסרט שכל דבר שמופיע בתקשורת מוכתב מלמעלה,
יש עדיין עיתונאים שעושים את עבודתם ולא כולם בובות.
נזכרתי בעוד משהוא – החיסונים שנדחפים על ידי התיקשורת האם גם זה נעשה מתוך עניין ציבורי או עניין של יוגניקס?
אם אתה ער לאגנדה של היוגניקס השאלה שמתבקשת היא מה הטכנוקרטים יודעים על צימחוניות שאתה לא יודע – ולמה הם דוחפים את זה?
הרבה מלל ומעט מדי ראיות והוכחות.
בינתיים, רוב ההוכחות שאני ראיתי נוגעים בתועלת העצומה שיש לצמחונות על החיים שלנו.
ולא, לא כל מה שנכתב על חיסונים נובע מיוג'ניקס.
חלק גדול מזה נובע פשוט כי אנשים באמת מאמינים שחיסונים הם כלי חשוב.
תודה על הכתבה