לחסן או לא לחסן? שאלה שמכבידה על מצפונם של כל כך הרבה הורים, אשר מקבלים מידע אמיתי או מוטעה מסביבתם. אבל כשזה מגיע לחיסונים, יש הבדל גדול בין ארצות הברית לצרפת ולא בגלל מספר הילדים שנפגעו מחיסונים, אלא בגלל שהאמת על הנזקים האפשריים מחיסונים, אינה מוסתרת מהציבור .
העם הצרפתי אינו טיפש. כתרבות, נראה שהצרפתים רואים דרך תכסיסי שיווק חכמים שנרקחו על ידי תאגידים פוגעניים, שכוונתם לעוות את חוקי הקפיטליזם לטובת הרווחים שלהם. נראה כי העם הצרפתי מבין עניין, הרבה לפני שמרבית המדינות האחרות מרימות גבה קולקטיבית.
בשנת 1992, לדוגמה, יותר משני עשורים לפני שהאמריקנים לבסוף התחילו להפנות את גבם למזון מהיר, אזרחי צרפת מחו ברחובות נגד מקדונלדס. האקטיביזם הפך לעימות אלים כשמפגינים הבעירו מדורה מחוץ מקדונלדס ושוב בשנת 1999 כאשר ג'וזה בוו פירק שלד בניה של מקדונלד'ס בדרום צרפת, בעזרת קבוצת חקלאים.
58 אחוזים מהרופאים בצרפת מטילים ספק בתועלת החיסונים
צרפת לא סומכת על מונסנטו וגם אסרה על המכירה של קוטל העשבים הקטלני – הראונדפ (Roundup) במשתלות צרפתיות וחוקקה חוק המחייב תיוג של מוצרי הנדסה גנטית, יחד עם מגבלות על טיפוחם.
חוסר אמון קולקטיבי זה במניעים נסתרים של תאגידים, גולש גם לתעשיית החיסונים. מאז 2005, המשיכו להתגבר הספקות בציבור הצרפתי וגם באחוז גדול של רופאים צרפתים, בנוגע לבטיחות ויעילות החיסונים.
מצגת שהוצגה לאחרונה על ידי מישל ריוואסי, חברת הפרלמנט האירופי בתחום האקולוגיה, הדגישה את ספקנות בני עמה לגבי בטיחות חיסונים, אשר "באופן כללי, נבחנת". ריוואסי קראה:
"בין השנים 2005 ו -2010, שיעור הצרפתים שתומכים או תומכים מאוד בחיסונים, ירד מ 90% ל 60% (2013 ברומטר בריאות INPES Peretti-Watel). אחוז הצרפתים בגילאי 18 עד 75 שהם מתנגדי חיסונים, עלה מ -8.5% בשנת 2005 ל 38.2% בשנת 2010. בשנת 2005, 58% מהרופאים הטילו ספק בתועלת החיסונים הניתנים לילדים, בזמן ש- 31% מהרופאים הביעו ספקות לגבי בטיחות החיסוןנים. נתונים אלה בוודאי עלו מאז. "
כן, קראתם נכון.
בחמש שנים קצרות בין 2005 ו -2010, שיעור הציבור הצרפתי שמתנגד לחיסונים, עלה מ 10% ל 40%. רופאים צרפתים לא יותר משוכנעים. 58% מפקפקים בתועלת של חיסונים הניתנים לילדים וקרוב לשליש מודאגים בנושא הבטיחות שלהם.
אה, ואין יותר התפרצויות בצרפת, מאשר בארצות הברית, שם עולה שיעור המתחסנים על 95% ברוב המקרים, מה שמראה שוב, כי חסינות העדר אינה חל על חסינות נחותה, קצרת מועד, שחוללה עקב חיסו, אלא נרכשת רק באופן טבעי, מחסינות שנמשכת לכל החיים.
מה עוד, שהשיעור הגבוה מאוד (58%) של רופאים צרפתים שקפצו מעגלת החיסונים, חושב בשנת 2005. הנה אנחנו בשנת 2015 ואין ספק שיש כיום יותר רופאים צרפתים שהם נגד חיסונים.
למרות השיעור הגבוה במיוחד של רופאים צרפתיים שמפקפקים בחיסונים, זה יהיה שגוי לומר שרופאים אמריקאים עיוורים לחלוטין. 13% מרופאי הילדים בארה"ב סוטים מתכנית החיסונים המומלצת של ה-CDC, עבור הילדים שלהם. הנה ציטוט מבן הזוג של יו"ר המחלקה לרפואת ילדים במערכת אוניברסיטאית גדולה בארצות הברית, שביקש להישאר בעילום שם מסיבות מובנות:
"הבן שלי הוא אחד מהילדים האלה של רופא הילדים. הוא כמעט 5 ומעולם לא חוסן. ההורה – רופא הילדים שלו – הוא ראש החוג לרפואת ילדים במערכת אוניברסיטאית גדולה. למה אנחנו לא מחסנים? נטל הוכחה הוא עליהם, להראות שזה בטוח. ואין להם. ותאמין לי … .עברנו עבר כל פיסת מחקר! "
אין ספק שהסיקור התקשורתי משחק תפקיד גדול בסיבה לכך שהצרפתים מקדים את ארצות הברית במגמת ההתנגדות לחיסונים. באמריקה, כשמשהו רע קורה בכל הקשור לחיסונים, התקשורת המרכזית (שעיקר נותני החסות שלה כוללים את ענף החיסונים) מסרבת לסקר אותו, כך שהציבור המרומה ממשיך בדרכו העליזה, חסר ידע בנוגע לאסונות, שלמעשה מתרחשים בגין החיסונים.
לא משתיקים את האמת
גם כאשר מסוקר סיפור המעלה שאלות בנוגע לבטיחות החיסונים, העיתונאים נכנסים לרשימה שחורה. לימדו על מה שקרה לקייטי קוריק האמיצה, כאשר כיסתה את הנזקים סיפורי הפגיעה של נערות שחוסנו בחיסון לסרטן צוואר הרחם.
בצרפת, לעומת זאת, התקשורת מכסה סיפורים של מקרי מוות מחיסונים והם מופיעים בכותרות הראשיות בחדשות. לדוגמא, כיסוי נרחב בצרפת התרחש באפריל 2015 בעקבות דו"ח של הוועדה הטכנית של Pharmacovigilance להנהלה הכללית של בריאות בנוגע למותם של שני תינוקות שזה עתה נולדו, לאחר שקיבלו את חיסוני הרוטריקס והרוטטק. התינוקות מתו מהשתפלות מעי שהיא תופעה מסכנת חיים, שבה חלק מהמעי מחליק לתוך חלק סמוך של המעי. החיסונים האוראליים הללו, המיוצרים על ידי GSK ומרק, גרמו ל-500 מקרים של תופעות לוואי עד כה ו -200 מהם הוגדרו כחמורים.
במילים אחרות, העם הצרפתי מקבל מידע טוב יותר לגבי בטיחות החיסונים ויעילותם, מה שנעדר ברוב המדינות אחרות.
בהתחשב בהיסטוריה של העם הצרפתי, כמנבא מדויק של מגמות, אשר סופו של דבר נתפסות במקומות אחרים, האמריקאים שמהססים בנושא החיסונים, ייטיבו לעשות אם יבחנו בזהירות את הסיבות להתנגדות המסיבית של הצרפתים לחיסונים.
ללא ספק, תעשיית החיסונים כבר נוכחה במגמה זו ותיעלה מיליוני דולרים למאמצי שתדלנות אגרסיביים, על מנת לחייב חיסונים ברחבי ארצות הברית, לפני שהאמריקנים יתפסו מה שהצרפתים כבר יודעים.
תחי צרפת! נקווה כי שאר העולם ילך בעקבותיה במוקדם ולא מאוחר יותר!
מקור: circleofdocs.com
גילוי נאות: לא היה לי כוח לקרוא את כל המאמר הארוך כרגע. מצד שני, כן קראתי ששיעור ההתחסנות בצרפת עומד על כ-60% בלבד. זה נתון מאוד כללי, ורציתי לשאול ספציפית לגבי שיעור ה'חיסון' של יילודים לוויטמין K בצרפת, וכן אם יש נתונים על שיעור תסמונת מוות בעריסה בצרפת, או אם יש הצלבות עם נתונים אחרים של בריאות וחולי בתינוקות בצרפת.
בארץ לצערי רוב מכריע של התינוקות 'מזוהמים' בזריקת ויטמין K תוך שעות מהלידה; כאשר 'מזהמים' את כולם כבר אין (או יותר קשה למצוא) קבוצת ביקורת לשם השוואה.
אני חושדת ב'ויטמין K' הזה שהוא פחות תמים ממה שהוא נראה.
ימים יגידו. או לא.
רוב התינוקות עדיף להם הויטמין k בגלל שהתזונה של האם
לא כללה אותו בכמות גדולה מספיק.
תגובה למומחה לקנוניות : התשובה שלך ממש מעליבה !!!
ויטמין K "בא" / ניתן לצורך הקרשת הדם . לתינוקות נלקחים הרבה בדיקות דם , ביניהם ד.נ.א של הדם המועבר למעבדה הארצית בתה"ש , לרישום כל האוכלוסיה !!! האח הגדול – אתם מבינים … ומכאן אולי החשש לשטף דם. שלא לדבר על חבל הטבור שנגוז לתעשיה מיד משום שלדם התינוק בימיו הראשונים חסר מנגנון הקרישה – זו הסיבה המופלאה שעושים ברית ביום השמיני כי רק ביום השביעי נכנס פקטור הקרישה. הויטמין אינו ויטמין נצרך כמו גם החיסון הנוסף הניתן, הפוגע מיד בכבד הזעיר שטרם החל לפעול במלוא תיפקודו. משום כך הרבה מאד תינוקות מקבלים מיד צהבת. אלהים ברא את הטבע מוכן , וכפי שתינוק צריך להתפתח בהדרגה כן האברים הפנימיים . אין שום צורך בהאצת תפקוד הכבד המגיב בחולי-שקר המאה! דובר רבות בנושאים אלו באתר המהולל כאן שייחד את יעודו לאמת , אשריו ואשרי חלק. יהי מבורך !
באחת הכתבות של האתר הובא, שגם ביפן קיצצו באחוזים רבים את החיסונים הניתנים לתינוקות 14% לעומת 34% הניתנים ברחבי העולם. אז, חכם עיניו בראשו !!!!
תודה על התשובה.
אני חושב שזה שווה פוסט בפני עצמו:
http://galacticconnection.com/murdered-doctors-had-discovered-cancer-causing-enzymes-in-vaccines/#sthash.sw16q2b3.dpbs
כמה מרגש ומזעזע לקרוא היום בוואלה על מותו של התינוק לני בנו של טוהר חיימוביץ שחקן הפועל בן השנה וחצי אשר מגיל 4 חודשים סבל מהקאות פירכוסים ואפילפסיה . עד אז התפתח כילד בריא.
האם מישהו יכול לפקוח לטוהר את העינים , כמי שכבר מכירים את צרת החיסון בחודש הרביעי…. הנה הכתבה http://sports.walla.co.il/item/2935717
כמה שקרים, אי דיוקים וכשלים לוגיים בכתבה אחת.
"בין השנים 2005 ו -2010, שיעור הצרפתים שתומכים או תומכים מאוד בחיסונים, ירד מ 90% ל 60%"
מכאן נובע שרק 60% מחסנים???
אילו עוד קטגוריות יש? יש "תומך במידה מועטה", למשל? יש "אדיש לנושא"? איך אנחנו יודעים שהם הפסיקו לחסן רק על בסיס הנתון היבש הזה?
לפי דיווח של ה-WHO מ-2015, כיסוי החיסונים באוכלוסיה הצרפתית מתקרב ל-100% ברוב החיסונים המקובלים.
השאלון העלוב הזה, עם המתודולוגיה הגרועה והצ'רי פיקינג בכלל לא אומר שום דבר על כמות המתחסנים.