דיאטת באדוויג לחולי סרטן
ד"ר גוהנה באדוויג (1908-2003), ביוכימאית גרמניה, היתה מועמדת לפרס נובל על עבודתה בתחום הסרטן.
בעקבות ממצאיה המציאה את דיאטת באדוויג שמיושמת עד היום בקרב חולי סרטן בעולם כולו.
.מרכז באדוויג בגרמניה שנוסד על ידה ,מלמד את החשיבות בדיאטת באדוויג , פרוטוקול באדוויג, וחוברת מתכונים, כמובן ניתן ומומלץ להתייעץ באתר.
סרטן הוא לא גזר דין מוות, אנשים רגילים ברחבי העולם מנצחים את הקרב עם הסרטן באמצעות פרוטוקול באדוויג. אולם סרטן הוא אויב אימתני וזה דורש משמעת קפדנית וידע מדויק של פרוטוקול באדוויג כדי לנצח את הקרב.
ממצאי המחקר
ד"ר באדוויג בדקה וניתחה דגימות דם מאנשים בריאים, וחולים.
לדבריה, דגימות דם של אנשים עם סרטן, סוכרת, וסוגים מסוימים של מחלת כבד (מבשרי סרטן) חסרו בעקביות חומצה לינולנית, אומגה 6, פוספוליפידים שאחראים על הצורך לפתח ולתחזק את שלמות קרום התא, והם חסרו ליפופרוטאין של הדם הידוע כיום בשם חומצות שומן נושאי אלבומין.
מידע זה והמסקנות שלה, עדיין אינם מתועדים בהרחבה על ידי חוקרים או מסמכים אחרים. חוסר פוספוליפידים סיפק לה דרך להסביר את העובדה כי לתאים סרטניים יש לעתים קרובות קבוצות מרובות של כרומוזומים. החומר הגנטי גורם להתחלקות התא, אבל קרום לא יכול להווצר כי חסרים חומרי הבניין שמהם עשוי אומגה 6 ופוספוליפידים, לכן חלוקת התאים לא מושלמת.
פוספוליפידים הם אבני הבניין של קרומי התא שלך, מסדירי התחבורה התאית ומתפקדים כ: "שומרי השער". * בתפקיד זה, הם מגינים על קרומי התאים מפני התקפת הרדיקלים החופשיים.
קיימת מערכת יחסים ייחודית בין פוספוליפידים וחומצות שומן הכרחיות מה שמקל את המעבר של מולקולות של חומצות שומן דרך דופן המעי שלך.
ליפופרוטאינים, אשר מכילים חומצה לינולנית בשילוב עם חלבון עשיר גופרית, חסרים בדם.
ד"ר לודוויג מצאה בחולים חלבון צהוב ירוק, כאשר מוסיפים לו חומצות שומן וחלבונים עשירי גופרית, הצבע הצהוב ירוק נעלם ובמקומו מופיע פיגמנט אדום שאופייני להמוגלובן. זה מסביר אנמיה, חוסר חמצן וחוסר אנרגיה אצל חולי סרטן.
נושא החמצן של הדם (המוגלובין) הוא נמוך: הדם לא יכול לשאת מספיק חמצן – תהליך, אשר מייצר אנרגיה עבור פונקציות החיים, הוא חנוק. החמצן חסר בשל חוסר המוגלובין.
נראה לה, היא אומרת, כי, סרטן, סוכרת ומחלות כבד חסרים חומצות שומן חיוניות (EFAs). אלה שחייבים להיות מסופקים בתזונה. גוף האדם לא יכול לעשות אותם לבד והם בולטים בהעדרם במחלות אלו.
שומנים טובים וחלבון עשיר גופרית
בהתבסס על ממצאי מחקריה , ד"ר באדוויג הוסיפה לדיאטה של חולים סופניים של סרטן תערובת של חלבון חלב דל שומן (חלבון המכיל גופרית) ושמן זרעי קנבוס (המפ) וחקרה את השינויים בדמם.
היא טוענת כי הפיגמנט הצהוב ירוק נעלם לאט; פיגמנט הדם האדום הופיע; פוספוליפידים חזרו; ליפופרוטאינים הופיעו; גידולים נסוגו ונעלמו, אנמיה הושקטה; אנרגיה מוגברת וחיוניות חזרו, חלק מהחולים החלימו. במקביל, תסמינים אחרים של הסרטן נעלמו. כדי להגיע לבריאות נדרשים שלוש עד חמש שנים של מזונות מלאים, מיץ גזר, עשבי תיבול, המון זרעי פשתן, קנביס רפואי, שמן זרעי קנביס פנימי ואפילו חוקנים של שמן זרעי קנביס. העלמותם של גידולים לא מעידה על סוף הרעילות הנוכחית בגוף, אשר חייב להעלם לריפוי מלא.
שמן המפ לעומת שמן פשתן
ד"ר אודו ארסמוס שכתב את הספר "שמנים מבריאים ושמנים הורגים" מבהיר בספרו את השוני בהרכב חומצות השומן ההכרחיות בין שמן פשתן לשמן המפ (קנביס).
שמן פשתן מכיל ריכוז גבוה של חומצה אלפא לינולנית וריכוז נמוך של חומצה לינולנית ושמן המפ מכיל יחס של 1:3 בין ח.אלפא לינוליאית ללינוליאית, שהוא היחס המדויק שנחוץ לגוף.
בספרו טוען ד"ר אודו ארסמוס שצריכת שמן פשתן במשך שנתיים גרמה למחסור של חומצת שומן אומגה 6. הסימפטומים כללו עור יבש, ודק.
הוא עבר לנטילת שמן זרעי קנבוס ומצא כי מצב העור שלו השתפר בצבע ובמבנה. צריכת שמן זרעי קנבוס יכולה להיות ללא הגבלת זמן וללא תופעות לוואי לא נעימות. שמן זה נחשב הטוב ביותר שיש לטבע להציע מבחינה תזונתית בגלל היחס המאוזן של אומגה 6 ואומגה 3. בנוסף מספק שמן הקנביס חלבונים זמינים, ויטמינים ומינרלים.
פרוטוקול באדוויג
חומרים:
שמן פשתן או שמן המפ (קנביס) ממקור איכותי שזקוק לקירור.
גבינת קוטג' עדיפות לקוטג' אורגני או קוטג' עיזים אורגני,
בלנדר ידני חשוב להשתמש במיקסר חשמלי במקום בחישה ביד.
המתכון
שלוש כפות שמן קנביס עם 6 כפות גבינת קוטג' מעורבב בבלנדר יד חשמלי לקבלת קצפת עשירה
ניתן להוסיף כפית דבש גולמי (לא מעובד) קינמון, וניל, אגוזי לוז, אגוזי מלך,פקעות ורדים, מצוץ מלח ים או מלח סלעים או פלפל קאין.
בתור השראה מהרפואה האיורוודית אנחנו לא ממליצים על שלוב פירות יחד עם המוזלי
כף מרק = 15 מ"ל
מוצרי צריכה נוספים בתזונתך
ממתיקים- טיביה, דבש גולמי שאינו מפוסטר, תמרים, תאנים, מיצי פירות יער ופירות לשמש ללא ממתיקים אחרים מותר
צמחי מרפא בצורה הטבעית שלהם
כל אגוזים (לא קלויים בצורתם הגולמית) הם בסדר גמור, למעט בוטנים
זרעים כל טוב, גרעיני חמניות הם מאוד טובים
קקאו גולמי בלתי מעובד, (קוקוס ממותק) מגורר
כוס תה שחור מקובל (פולי קפה אינם רעילים ),לא מומלץ, רצוי תה צמחים
כל קמח מותר כל עוד זה מחיטה מלאה 100%. תירס הוא חריג בגלל עובש / פטריות מניפולציה גנטית.
חשוב מאוד: שמן פשתן ושמן קנביס חייב תמיד להישמר במקרר. ניתן לשמור במשך 12 חודשים במקפיא. כדאי לרכוש ישיר ככל האפשר מהיצרן.
לשתות רק מים מזוקקים או מים אוסמוזה הפוכה
חשיפה לשמש
אנחנו רוצים להשיג כמות סבירה של אור שמש כל יום, אחד ההיבטים המשמעותיים בעבודתה של ד"ר באדוויג היא התגלית שהגוף זקוק לאנרגיית השמש. כשלגוף יש את האיזון הנכון של שמנים וחלבונים, יש לו שדה מגנטי מיוחד אשר מושך את הפוטונים באור השמש ובכך נחשף אל כוחות הריפוי של השמש, אלקטרוני ממברנות התאים נעים בסינכרוניזציה עם פוטוני השמש ומאפשרים זרימה והטמעה של אנרגיה החיים " הפראנה", "כוח החיות”, ומשפרים את יכולת הריפוי שלנו.
הנה מה שאנשים אמרו בעקבות התכנית: "כולנו הרגשנו תחושה מוגברת של ההרגשה הכללית, תחושה של קלילות, יותר אנרגיה, מחזור טוב יותר, כאשר נחשפתי לשמש "הרגשתי את הכוח המרפא של השמש שמשפיע על העור שלי הרבה יותר מבעבר. כמו כן, כל שבוע או : שבועיים, אני מרגיש טוב יותר בדרכים שונות הכאבים פוחתים, העור נראה בוהק יותר והמצב רוח משתפר"
לפרטים נוספים – מדריך שיטת באדוויג
נכתב על-ידי: ציפי מוסרי
מעניין מאוד
האם שמן ההמפ הוא רק לחולי סרטן או כל מי שחש חולשה כללית ומעוניין לשפר את מצבו הבריאותי יכול להשתמש במוצר?
יש טעות בתרגום:
שמן פשתן מכיל ריכוז גבוה של חומצה אלפא לינוליאית וריכוז נמוך של חומצה לינוליאית ושמן המפ מכיל יחס של 1:3 בין ח.אלפא לינוליאית ללינוליאית, שהוא היחס המדויק שנחוץ לגוף
אומגה 3 היא חומצה אלפא לינולנית ואומגה 6 היא חומצה לינולאית, והיחס ביניהם במזון חשוב.
הכותבת כתבה לינולי א ית בשני המקרים
תודה על התיקון קוקי ניצור קשר עם כותבת המאמר בנוגע לתיקון.
בברכה,
אני מאמין שהמדע יודע במדויק מדוע חולים בסרטן וכיצד להירפא ממנו הענין הוא שיש ענין שבני אדם יהיו חולים זה כלכלי למערכת הרפואה ולמערכת הפוליטית כך אפשר לשלוט בנו , ומצד שני בני אדם הפכו למכורים לרעלים ואינם רוצים או מסוגלים לעשות שינוי כלומר לחיות נכון ,
שמנים טובים יש במזונות טבעים רבים ,אגוזים ,אבוקדו שמן זית גם בירקות ופרות וכדי להרפא מסרטן צריך פשוט להפסיק להרעיל את הגוף
…"לשתות רק מים מזוקקים או מים אוסמוזה הפוכה…"
האמנם מדובר במים מזוקקים???
אולי הכוונה למים מסוננים?
…"מצוץ מלח ים או מלח סלעים או פלפל קאין…"
האם הכוונה ל"קמצוץ" ? "קורט"?
…"ד"ר לודוויג מצאה בחולים חלבון צהוב ירוק…"
כנראה הכוונה לד"ר באדוויג?!
למנהל הפרוייקט:
אולי כדאי לבדוק שוב את המאמר עם כותבתו (בעקבות ההערות שנכתבו גם לגבי חומצת אלפםא לינולנית או לינוליאית)
ורק אחרי בדיקה ותיקונים – לפרסמו שוב?
בנוגע למים- הכוונה למזוקקים, לא נראה לי טעות, כיוון כי מים מסוננים בצורה אחרת (מלבד אוסמוזה הפוכה) לא מנקים את המים מכל הזבל שיש בו (ואוסמוזה למעשה גם לא מנקה את הפלואור שמחדירים למים בישראל, כיוון ומדובר בחלקיקים קטנים מדי)… בכלל כדאי לשתות מים מזוקקים.. ואם את חוששת ממחסור במינרלים – יש דרכים לשים את המינרלים שאת מעוניינת בהם במים, בלי הארסן, הכלור והפלואור…
בסד
היה מעניין ההרצאה כאן.. מדברים כל כך הרבה על רעלנים בגוף.. כימיקלים וכו',,,,
השאלה מה עם חרדות ומתח נפשי שמחייבות טיפול תרופתי שהוא כימי בעצם,,, ושהפתרון הוא לקחת כמויות עצומות של ויטמינים…אז מה הנכון באמת… מה רעיל ומה לא…
גם צמח שלא רוצה להתחבר אלינו יכול להיות רעיל לנו…
אז מי הנביא שיידע מה הדיוק וההתאמה הספציפית..
אשמח לתגובה.
קודם כל לא להגיד מחייבים טיפול תרופתי.
זה משפטים של פסיכיאטרים והמאמינים להם.
לנסות מגוון דברים טבעיים ואז אם שום לא מצליח לנסות
תרופות כימיות.
כך בכל מחלה/חוסר איזון מהפתרון העדין ביותר לאגריסיבי ביותר(ניתוח).
אם המצב לא קשה מידי להתחיל דווקא בצד הפסיכולוגי לדעתי-
אימון אישי,פסיכולוג התנהגותי וכדומה טיפולים של 2-3 פגישות לנסות להתעמת עם הפחדים במקום להדחיקם.
אצל כל המטפלים הכי חשוב זה לדבר עם ממליצים – מי שלא
נותן ממליצים לעבור הלאה.
לא להאמין לסיפור של חיסיון משרד הבריאות,אפשר לעקוף
את הבעיה בקלות-קליינטים מרוצים משאירים מספרי טלפון
אם מבקשים מהם ואם הם רוצים.
קצת מוזר לי ההמלצה שלה על קוטג', אחרי שקראתי כל-כך הרבה מאמרים נגד צריכת מוצרי חלב…
מישהו מבין ויכול להסביר?