פבר' 11 2010

אאודי והפרסומת הפאשיסטית הירוקה

תסמכו על האמריקאים לקחת נושא חשוב כמו שמירה על איכות הסביבה
ולהפוך אותו לעוד כיבוש כוחני ואלים של זכויות הפרט.

תסמכו גם על הגרמנים שידעו כיצד ליצור חברה טוטליטרית.

ואז תסמכו גם על חברת אאודי שיודעת היטב כיצד לשתף פעולה בדיכוי מאות אלפי אנשים
במחנות עבודה בכפיה.
היא עשתה את זה אז, ולפי הפרסומת החדשה שלהם, טעם הכוחניות עדיין קוסם להם.

הפרסומת חסרת הטעם הזו שודרה בסופרבול. הוצאה של 3 מיליון דולר ל-30 שניות.
היא עוררה הרבה מאוד סערה ברשת כשבלוגר אחרי בלוגר, אתר אחרי אתר, השמיצו את בחירתה של אאודי לקרוא למשטרת הסביבה שמופיעה בפרסומת – "green police"

מה הבעיה בשם הזה?
הבעיה שזה היה הכינוי לפלוגת שוטרים בגרמניה הנאצית – orpo, שתפקידם היה להשליט סדר ומשמעת בקרב האזרחים.
לא רק סדר ומשמעת הם השליטו, לפי הספריה היהודית הוירטואלית, פלוגה אחת מהשוטרים הירוקים גם היתה אחראית על שליחתם של יהודים, צוענים ועוד בני אנוש שלא התאימו לראיית העולם הפאשיסטית ו"הנקיה" של הגרמנים.
שמה של המשטרה הירוקה הנאצית אגב נולד בגלל מדיהם הירוקים וללא קשר כמובן לשמירה על איכות הסביבה.

תגובתה של אאודי לסערה היתה שיש הבדל בין שם רשמי לכינוי ושבקבוצות המיקוד שהם ערכו לפני שידור הפרסומת אף לא אחד ראה את הקשר בין "המשטרה הירוקה" של אאודי, לפלוגת השוטרים הנאצית.

האמת, הקשר הזה פחות מפריע לי.
מה שמפריע לי מאוד זה ההתערבות הבוטה בחיי האזרחים במסווה של "שמירה על איכות הסביבה"
זה בדיוק מה שעשו בקופנהגן בוועידת "איכות הסביבה" וזה בדיוק מה שיעשו עם מיסי הפחמן המתוכננים.

והציבור אוכל את זה בלי למצמץ.
למה?
כי נושא הסביבה חשוב, לא?
חייבים לשמור על כדור הארץ, לא?
אז מה אם בדרך רומסים את זכויות הפרט, העשירים הופכים לעשירים יותר ומסים חדשים מוטלים על האזרחים?
העיקר שנחליף את נורות הליבון בפלורסנט.

הפכו את נושא השמירה על איכות הסביבה לעניין דיקטטורי ופאשיסטי.
עוד מעט כבר לא נוכל לקנות נורות ליבון ונוכרח להשתמש בנורות פלורסנט רעילות ומזיקות.
זה כבר לא עניין של בחירה להיות ירוק,
זה עניין של פקודה.

המשיכו את הדיון על הפוסט הזה או בנושאים אחרים בפורום הפרויקט

הדפסת מאמר הדפסת מאמר
כדי לשלוח את הפוסט הזה במייל, או לפרסם אותו בפורום, השתמשו בקישור הזה:
http://www.emetaheret.org.il/?p=2919
tabs-top

הבהרה:
התוכן המוצג באתר הינו למטרות לימוד ועיון בלבד.
אין לראות במידע המוצג הנחיה או המלצה מכל סוג שהוא, במיוחד בכל הקשור לבריאותכם.
בכל מקרה של החלטה הנוגעת לבריאותכם, שינוי תזונה או כל דבר אחר, התייעצו עם רופא מוסמך.
כמו כן, אין לראות את המידע המוצג כאמת מוחלטת, אלא יותר כהצגת דברים מתועדת היטב הנשענת על ראיות והצלבת נתונים.
זו אחריותכם כבני אנוש עם ראש על הכתפיים להמשיך ולחקור ורק אז להגיע למסקנות, בהתבסס על כל המידע הקיים.
הגבלת אחריות: אתר פרויקט אמת אחרת אינו אחראי לדיוק, שלמות או יעילות המידע או המוצרים המוצגים באתר. דעות כותבי המאמרים הנן של כותבי המאמרים בלבד. המידע המוצג באתר הנו למטרות של חינוך ובידור בלבד והשימוש במידע הנו באחריות קוראי האתר.



11 תגובות לפוסט “אאודי והפרסומת הפאשיסטית הירוקה”

  1. מאת רוני:

    זה נקרא "לירק". לירוק החוצה מהעולם כל מי שלא אמיץ מספיק בשביל לקבל את ה-NWO.

    אני לא מופתע, קצת יותר מ-60 שנה אנשים עמדו בתור כמו בובות ממושמעות כדי לקבל מקלחות גזים וקרמטוריום לעצמות.

    לא השתנה שום דבר- אנשים ימשיכו לעמוד בתור.

    הרי זה כל כך פשוט לא לעמוד בתור- בעצם זה לא.
    אם פותחים ספרים של בנייה חופשית אז למעשה מתחילים להבין שאין הבדל באמת בין פרה, כבש, תרנגולת או בן אדם.

  2. מאת לימור:

    אבל אאודי זו חברה גרמנית, לא?!

  3. מאת טל:

    יכול להיות שפיספסת את הלך הרוח הסרקסטי והדאחקה על הטרנד הירוק? אני אישית לא מבין מה זה תורם לעצם מכירת המכוניות ה"ירוקות" שלהם, אבל בחוגים המתאימים אומרים שהומור טוב למכירות, מי אני שאתווכח.
    אני חייב להודות שכחובב קונספירציות בארון מדי פעם אני נכנס להציץ כאן ואם יורשה לי להיות ביקורתי – יש משהו טיפה רציני מידי בהוויה שלכם חבר'ה.
    קלינטון בסרטון באחד הפוסטים הקודמים פשוט נראה משועמם. בערך כמו שאני נראה על כיסא הספר שלי. להגיד עליו שהוא תחת היפנוזה זה בעייתי ולוקה בפינטוז יתר, טו סיי דה ליסט.
    כשמנסים להגיע לחקר האמת צריך לדעת להפעיל את מנגנוני הביקורת גם ובעיקר כלפי עצמך, מהסיבות הברורות. בכל אופן- תנו בראש זה אחלה פאן (מקווה שאף אחד לא נפגע).

  4. מאת טל:

    אני לא מתיימר לדעת שום דבר. לשיטתי אין אמת מוחלטת, לא לכאן ולא לכאן.
    העניין הוא כזה – כל טריפ קונספירטורי שלי ברשת נגמר במבוי סתום (תרתי משמע) של אתרי דת משיחיים הזויים יותר מהזויים עם שטף אין סופי של "עובדות", מנה גדושה של פרנויה ופסיכולוגיה בגרוש.
    בתור אמן אני מוקיר את הלך הרוח הפנטסטי, אבל כדי להמשיך להיות מחובר למציאות צריך לשים את הדברים האלה בקונטקסט הנכון.
    לגבי זה שבוש הוא דביל, לא הייתי קופץ למסקנות. מעט מאוד אנשים הופכים מליונרים ונשיאי ארצות בלי להבין חצי משהו על משהו.אפשר לא להסכים עם האג'נדה שלו ולהתפס לפאסון הליצני שלו, אבל להגיד שהוא לא מבין כלום על העולם בו הוא פועל – זה נראה לי קצת יומרני.
    נשיא ארצות הברית לא נראה לי כיודע כל, יש לו יועצים (אנשי הצללים…), תפקידו הוא לקחת החלטות ולהוביל מדיניות.

    • בוש לא יכול לצאת מדלת במסיבת עיתונאים,
      על מה אתה מדבר?

      לא צריך להיות חכם גדול כדי לעשות כסף.
      צריך משפחה מבוססת שתעמוד מאחוריך, או חוסר עקבות מוסריות.

      • מאת authority:

        action speak louder than words and anybody is judged by their actions.
        the latter example speaks volume.
        when he was in the role of the "commander in chef"
        middle eastern people were privy to his vicarious wrath via american troops
        if the latter is able to resume the order of the day it means that he is a piece of meat, a puppet with no content…for any other Huemane could not live with his actions 

  5. מאת אסף:

    אבל זה רק פרסומת, זה לא שאוודי הולכת ברחוב ומכריחה אנשים להיות ידידותיים לסביבה.

    סה"כ פרסומת, ואחת די טובה.

    • אתה מפספס את הנקודה, אסף.
      העניין הוא מה שהצופה נשאר איתו לאחר הפרסומת,
      ומה שהוא נשאר איתו זו עוד דוקטרינה פאשיסטית
      שבה אם אין לך מכונית שלא מזהמת כמו המכונית הזו, יבדקו אותך ויעצרו אותך במחסומי דרכים,
      ואם אתה לא זורק קומפוסט לגינה, שוטרים יפשטו לך על הבית.

      ברור שזו הגזמה, אבל מבוססת לצערי על הכיוון שאליו העולם צועד כרגע,
      שהוא אכיפת דוקטרינה ירוקה בכוח משטרתי.

הנחיות לכתיבת תגובות:
1. שמרו על שפה נאותה
2. כתבתם טענה או הבעתם דעה הפוכה? צרפו קישורים למידע נוסף שתומך בדעה שלכם. משפט כגון: "זו סתם תיאוריית קונספירציה מטופשת" איננה תגובה מתאימה.
3. גם אם משהו נראה לכם הזוי, אין זה אומר שהוא לא נכון. בכל פוסט יש קישורים למקורות המידע וקישורים למידע נוסף. קודם קראו אותם, עשו קצת מחקר ואז תכתבו תגובה.
4. כתבו את שמכם וגם את שם המשפחה, או בחרו בכינוי ייחודי, או (הכי טוב) הרשמו באתר, כדי שנוכל לדעת מי כותב את התגובה ולהתייחס בהתאם.
5. אם הנכם מגיבים חדשים או שצירפתם לתגובה שלכם יותר מקישור אחד, המתינו בסבלנות עד שתגובתכם תאושר.
6. חובה לקרוא את תנאי השימוש באתר לפני פרסום תגובה.
מנהל הפרוייקט שומר לעצמו את הזכות לערוך תגובות שאינן הולמות ו/או לחסום גולש מלהגיב..

השאירו תגובה

Spam Protection by WP-SpamFree