ראשי » מה חדש באתר » אתם כאן

ראיון מקור מצולם עם דוקטור אריה אבני

  • מאת מנהל הפרויקט | 29 ביולי 2009
  • 1,406 צפיות | 2 תגובות
עודכן לאחרונה: 8 באפריל 2012

ראיון עם דוקטור אריה אבני על הסכנה ממוצרי החלב, ידה הארוכה של מועצת החלב
והאינטרס הכלכלי שמניע תעשייה שלמה.

ראיון עם אחד מחלוצי הדרך בהפצת האמת על מוצרי החלב.

לצפייה בראיון עם דוקטור אריה אבני על מוצרי החלב

כדי לשלוח את הפוסט הזה במייל, או לפרסם אותו בפורום, השתמשו בקישור הזה:
http://www.emetaheret.org.il/?p=1601
רוצים לעזור? יודעים איך לכתוב ולהתנסח?
פרויקט אמת אחרת זקוק לעוד מתנדבים בעזרה בכתיבת כתבות.
אז אם אתם אוהבים את מה שאנחנו עושים, מדוע שלא תצטרפו לעשייה?
שלחו לנו מייל עכשיו
הירשמו עכשיו בחינם וקבלו עדכונים על תכנים חדשים ישירות למייל!»

אהבתם? שתפו עם העולם...
הבהרה: התוכן המוצג באתר הינו למטרות לימוד ועיון בלבד.אין לראות במידע המוצג הנחיה או המלצה מכל סוג שהוא, במיוחד בכל הקשור לבריאותכם.בכל מקרה של החלטה הנוגעת לבריאותכם, שינוי תזונה או כל דבר אחר,התייעצו עם רופא מוסמך.כמו כן, אין לראות את המידע המוצג כאמת מוחלטת, אלא יותר כהצגת דברים מתועדת היטב הנשענת על ראיות והצלבת נתונים.זו אחריותכם כבני אנוש עם ראש על הכתפיים להמשיך ולחקור ורק אז להגיע למסקנות, בהתבסס על כל המידע הקיים.
הגבלת אחריות: אתר פרויקט אמת אחרת אינו אחראי לדיוק, שלמות או יעילות המידע או המוצרים המוצגים באתר. דעות כותבי המאמרים הנן של כותבי המאמרים בלבד. המידע המוצג באתר הנו למטרות של חינוך ובידור בלבד והשימוש במידע הנו באחריות קוראי האתר. אתר פרויקט אמת אחרת ומפעיליו לא ישאו בשום אחריות עקב שימוש במידע המתפרסם באתר.

2 תגובות »

  • חבל שגם כאן אני מוצאת את האידאולוגיה נגד דברי החלב, שבצד העובדות שופכת את התינוק עם מי האמבט, וזורעת היסטריה שתגרום נזק לציבור. האידאולוגיה הזאת נגד דברי חלב, היא שגרמה בזמנו לצריכת רמדיה צימחית ולאסון שארע בעקבותיה.
    והרי העובדות:
    1. חלב ניגר מכיל סוכר חלב והינו קשה לעיכול למבוגרים שהאנזים לפרוק סוכר החלב לא נמצא כמעט בקיבתם. בדברי חלב מוחמצים כגון גבינה לבנה, לבן ויוגורט אין כמעט סוכר חלב ולכן אין בעיה בעיכול שלהם.
    2. חלב פרה לא אורגני מכיל את הריסוסים והדשן הכימי שנמצא במזון שלה, ובנוסף הורמונים ואנטיביוטיקה בנדיבות רבה, את הריסוסים שהיא מקבלת כנגד פרעושים וקרציות, ולקינוח תוספי מזון שאינם מתאימים לה (כגון קמח עצמות של כבשים שבגללו נוצרה מחלת הפרה המשוגעת. אף פרה שפויה לא הייתה מחליטה לאכול דבר כזה). גבינה ולבן מחלב פרה אורגני, אולי אינו בהרכב האידאלי, אבל הינו מזון רב ערך והסידן שבו חשוב גם למניעת סרטן.
    3. מי שרוצה גבינה ולבן איכותיים יותר ומתאימים יותר לעיכול האנושי, מעדיף תוצרת של עיזים. גבינת עיזים מתעכלת היטב אפילו אצל אלה שיש להם בעיות עיכול כגון מעי עצבני. עיזים הינן חיות עמידות וחזקות ואינן זוכות לכל "הבונוסים" שקבלות הפרות. המזון שלהן טבעי יותר ובדרך כלל גם יוצאות למרעה טבעי. החלב שלהן מכיל חומרים שמחזקים את המערכת החיסונית שלנו, אך גם אותו יש לצרוך מוחמץ בצורת גבינה או לבן. לאור זאת גבינת עיזים הינה טובה גם אם אינה אורגנית אך יש להקפיד שלא הוסף לה חומר משמר. בנוסף חשוב שבגבינה מכל סוג לא יהיה יותר מ-240מ"ג נתרן ל-100גרם.
    4. לסיכום, גבינה איכותית הינה מקור מצויין לסידן, חלבון וB12.
    אני מטפלת באנשים עם בעיות בריאות קשות בעזרת אורח חיים בריא שכולל כמות נכבדה של גבינה ולבן איכותיים, בשיטת קינגסטון קליניק. אני עצמי נרפאתי בשיטה זאת מסרטן קשה לפני 30 שנה וכתבתי את הספר: "שביל הזהב לריפוי טבעי".
    לאור זאת תוכלו להבין למה אני מודאגת למקרא מלחמת חורמה על החלב שעלולה לגרום נזק לאנשים רבים.

    • שלום שרה יקרה.

      העובדות שונות אצל כל חוקר,
      בין אם הוא קיבל מימון נדיב מחברה א' או ב'.

      בזמנו כתבת תגובה מרגשת על מלחמתך בסרטן,
      ואז תמכתי בכל מילה שלך.
      אך תגובתך זו מכילה אי-דיוקים שרצוי לתקן:

      1. הלקטוז, סוכר החלב, אכן אחראי לבעיות העיכול כי בקיבות אנשים רבים, אין את הלקטאז שהוא האנזים שאחראי לפירוק הלקטוז.
      אבל הבעיה עם מוצרי החלב הוא לא רק הלקטוז שבהם, אלא חלבון קטן, פפטיד למעשה שנקרא: IGF-1.
      הנה דוגמה למה שדוקטור אבני כותב על IGF-1:

      IGF-1 בשמו המלא נקרא הורמון זה insulin-like growth factor-1, בגלל מבנהו ופעילותו ברקמת שומן.

      זהו "חלבון" קטן, פפטיד, הבנוי משבעים חומצות אמינו ומוכר לאנשי המחקר כבר חמישים שנה.

      בשני העשורים האחרונים הפך ה IGF-1 לאחד החומרים המסקרנים ביותר בעולם המדע החוקר את התנהגות הסרטן.

      כדי לעשותו מענין יותר נמצא כי ה IGF-1 , המצוי בחלב פרה, בחלב האשה ובדם שלנו, זהה. הוא מיוצר בעיקר ע"י הכבד בגוף היונק.

      על חשיבותו בפעילות התא ניתן ללמוד מריבוי הקולטנים (רצפטורים) לIGF-1 בדופן התאים.

      IGF-1 הוא גורם צמיחה, שריכוזו הגבוה בחלב רומז על כוונת הטבע או בורא החי והאדם.

      זהו חומר יסודי וחיוני לפיקוח על צמיחת התאים בגוף העובר והתינוק.

      בהמשך החיים הוא שותף לתחזוקת התאים.

      לאחרונה נמצא של – IGF-1 חלק נכבד בהתפתחות התהליך הסרטני. ניתן לראות בו מעין גורם צמיחה המעודד גידול תאי סרטן, כולל היכולת 'להגן' על התא הסרטני מפני התרופות הכימותרפיות !

      אין ספק שבתנאים שהטבע תיכנן, ברמות ה IGF-1 המייצגות את התיכנון המקורי – רמות ההורמון בטבעוניים או בחיות בטבע – אין עידוד לצמיחת סרטן.

      רק התזונה עשויה לגרום לעלית ערכיו, בדומה לירידת ערכיו בהגבלת כמות המזון בחיות ניסוי.

      במאמר שפורסם בנובמבר 1999 קורא ד"ר ג'יאוונוצ'י מהרווארד להורמון זה
      – חומר מסרטן ומונע תמותת תא עצמית -.mitogen and anti-apoptotic agent

      בתרגום חופשי: להורמון זה מעורבות בשינוי הממאיר והוא מפריע בניסיון מערכת החיסון של הגוף לחסל את התא הסרטני. בקיצור- ברמות הגבוהות מאלו שהגוף היה אמור לייצר לצרכיו, ההורמון מפסיק להיות ידידותי לאדם.

      במחקרים פרוספקטיביים שבדקו את רמת IGF-1 באוכלוסיות גדולות בריאות, כלומר לפני שאובחן בהן סרטן כלשהו, נמצא שרמה גבוהה של הורמון זה מבשרת על סכוי גבוה יותר לסרטן השד והערמונית מאשר באוכלוסיה עם רמה נמוכה.

      בגברים מעל גיל שישים בעלי רמת IGF-1 גבוהה ( בדיקת הדם נערכה שנתיים לפני שאובחן אצלם סרטן הערמונית) שכיחות ממאירות זו גבוהה פי 7.9 מאשר לגברים עם רמת IGF-1 נמוכה.

      מצב דומה נמצא גם לגבי שכיחות סרטן שד בנשים מתחת לגיל חמישים.

      בשנים 1997-1999 פורסמו מאמרים רבים מכמה מעבדות בעולם על הצמיחה המהירה של תאי סרטן שד וערמונית, כשהוסיפו את ה IGF-1 לתרבית התאים.

      המוסד הלאומי לבריאות של ארה"ב –NIH-, הנחשב למוסד המכובד ביותר בעולם הרפואה המערבית, פירסם הודעה ב 1995 בה קבע כי ה IGF-1 הינו שותף מרכזי בהתפתחות הסרטן בילדים, סרטן ערמונית, שד, מלנומה וגידולים אחרים.

      זוהי ללא ספק הצהרה מקפיאת דם לכל מי שחושש ממחלת הסרטן ושואל עצמו מה ניתן לעשות. ויש מה לעשות.

      בנוסף, להלן רשימת מפגעי החלב:

      *
      רבוי זרחן ומיעוט מגנזיום בחלב מפריעים לניצול הסידן.
      *
      חלב קשור לדלקות אוזניים ולדלקות בדרכי נשימה בילדים.
      *
      חלבוני החלב מעוררים תגובה חיסונית, המשפיעה על מערכת העיכול ועל איברי גוף שונים. רגישות לחלב עלולה לגרום להפרעה בהתנהגות. אלרגיה לחלב שכיחה.
      *
      סוכר החלב אינו מתפרק במרבית אוכלוסית ישראל וגורם למצוקה בטנית.
      *
      גם אם נתעלם מהאנטיביוטיקה ושאר ההורמונים והרעלים שהפרה מקבלת בזריקות או עם המזון, חלב הפרה מכיל הרבה הורמונים של הפרה עצמה, שחודרים לגוף האדם, משנים את המאזן ההורמונלי התקין של הגוף.
      *
      למרות הפיסטור, בחלב נותרים חיידקים רבים בחיים. על פי מנתח בריטי ששכחתי את שמו הדלקות הקשות של המעי – CROHN’S-שורות לזיהום שמקורו בחיידקים דמויי שחפת, הגורמים לדלקת בבעלי נטיה גנטית.
      *
      החלב קשור למחלות סרטן השכיחות בעולם המערבי.
      *
      חלבוני חלב שותפים בתהליכים חסימתיים בכלי דם.

      כתבת שהחלב הוא מקור לסידן איכותי לגוף האדם.
      גם זה לא מדוייק.
      צריכת חלב למעשה מעודדת "בריחת סידן" מהגוף.
      החלב, כידוע הוא חומצי.
      וכאשר נוצר מצב של חומציות בגוף, שהוא מסוכן מאוד, הגוף משתמש בסידן שהוא מינרל בסיסי שקיים בעצמות שלנו כדי לטפל בחומציות היתר.
      בנוסף, היחס בין הזרחן למגנזיום בחלב אינו מאפשר ספיגה טובה של הסידן בגוף.

      אם את רוצה מקור טוב לסידן, תאכלי חסה.
      אבל חסה לא מגדלים במכלאות בקר, ומרוויחים עליה ים של כסף, ולכן לא תשמעי את זה בחדשות.

      אם מוצרי חלב מכילים סידן טוב כל-כך, מדוע בעולם המערבי שהוא מצרכני מוצרי החלב הגדולים ביותר, יש עליה כל הזמן של אוסטיאופורוזיס,
      ואילו בשבטים, כגון שבט הבאנטו שבו אין צריכה של מוצרי חלב, אין אוסטאופורוזיס?

      הנה קישורים להסברים מעמיקים יותר:
      http://www.heartcenter.co.il/s.....038;cid=91
      http://babyreference.com/MilkingYourBones.htm
      http://milk.elehost.com/html/osteoporosis.html
      http://www.news-medical.net/ne.....13120.aspx

הנחיות לכתיבת תגובות:

1. שמרו על שפה נאותה
2. כתבתם טענה או הבעתם דעה הפוכה? צרפו קישורים למידע נוסף שתומך בדעה שלכם. משפט כגון: "זו סתם תיאוריית קונספירציה מטופשת" איננה תגובה מתאימה.
3. גם אם משהו נראה לכם הזוי, אין זה אומר שהוא לא נכון. בכל פוסט יש קישורים למקורות המידע וקישורים למידע נוסף. קודם קראו אותם, עשו קצת מחקר ואז תכתבו תגובה.
4. כתבו את שמכם וגם את שם המשפחה, או בחרו בכינוי ייחודי, או (הכי טוב) הרשמו באתר, כדי שנוכל לדעת מי כותב את התגובה ולהתייחס בהתאם.
5. אם הנכם מגיבים חדשים או שצירפתם לתגובה שלכם יותר מקישור אחד, המתינו בסבלנות עד שתגובתכם תאושר.
6. חובה לקרוא את תנאי השימוש באתר לפני פרסום תגובה.
7. תגובות שכל מטרתן להשמיץ ו-או לזלזל באתר או במי מגולשיו לא יפורסמו
מנהל הפרוייקט שומר לעצמו את הזכות לערוך תגובות שאינן הולמות ו/או לחסום גולש מלהגיב...

השאירו תגובה

קבלו את התגובות ב RSS

שמרו על כללי פרסום התגובות בבקשה

כדי להוסיף תמונתכם לתגובות הרשמו באתר: Gravatar .

קבלו עדכונים בחינם למייל»

הרשמו בחינם וקבלו עדכונים פעם בשבוע על ידיעות חדשות מהאתר. תמיד תוכלו להסיר את כתובתכם בקלות ואנו מתחייבים לא למסור לגורם שלישי את המייל.
  • רגע אחד...
אמת אחרת בפייסבוק
 
כבר עשית לנו לייק בפייסבוק?

בעזרתכם נוכל להגיע ליותר אנשים עם המידע...

אל תציג הודעה זו שנית